H ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ DAIKIN 🏛️ ❄️ ☀️
Κλιματισμός ξύλινης πολυτελούς έπαυλης στη Λάρνακα.
Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε την κατασκευή των μηχανολογικών εγκαταστάσεων ξύλινης πολυτελούς έπαυλης στη Λάρνακα ένα δύσκολο έργο που διήρκεσε δυο χρόνια ολοκληρώθηκε από την εταιρεία μας σε συνεργασία με την Μ. ΠΑΠΑΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΛΤΔ μια εταιρεία που είναι η καλύτερη στο είδος της.
Οι προδιαγραφές απαιτούσαν την εγκατάσταση συστήματος VRV και εσωτερικών μονάδων χωστού τύπου σε όλους τους χώρους της κατοικίας. Το σύστημα θα χρησιμοποιείται για θέρμανση και για ψύξη της κατοικίας. Λόγο του μικρού διακένου στα ταβάνια χρησιμοποιήσαμε εσωτερικές μονάδες τύπου slim της Daikin οι οποίες έχουν ύψος μόνο 20 εκατοστά. Οι γρίλιες προσαγωγής και επιστροφής του αέρα βάφτηκαν στο χρώμα επιλογής του ιδιοκτήτη για να ταιριάζουν με την ξύλινη κατασκευή. Η εξωτερική μονάδα εγκαταστάθηκε σε υπόγειο μηχανοστάσιο και δημιουργήθηκε αγωγός εξαγωγής του αέρα για την καλύτερη λειτουργιά της, για την εισαγωγή του αέρα χρησιμοποιήθηκαν αλουμινένιες πόρτες με περσίδες καθώς η εισαγωγή και εξαγωγή του αέρα είναι ουσιαστική για την σωστή λειτουργιά του συστήματος. Για τον ολοκληρωμένο χειρισμό των μονάδων χρησιμοποιήθηκε το Daikin Unified on-off controller το οποίο επιτρέπει τον απομακρυσμένο χειρισμό των μονάδων.
• Πρωτοπορούμε με καινοτόμες λύσεις για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση και την άνεση.
• Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.
Επισκεφτείτε το εκθεσιακό κέντρο κλιματισμού μας στη Λεωφόρο Στροβόλου 77Β .
Η καλέστε τώρα την BEST COOL.
Είμαστε κοντά σας για σωστές επιλογές και πλήρη ενημέρωση από τους εξειδικευμένους μηχανολόγους μας στο τηλέφωνο 22 32 55 40.
BEST COOL – ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ