25
Χρόνια Εμπειρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τα κέντρα κλιματισμού BEST COOL με τις εξειδικευμένες γνώσεις, την εμπειρία και των επαγγελματισμό του προσωπικού και των συνεργείων τις σ’ όλες πόλεις, με την άριστη εξυπηρέτηση ,την τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την αγορά, που απαντούν με ταχύτητα και συνέπεια στο κάλεσμα των πελατών τους για ανάγκες τεχνικής υποστήριξης ,συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία και αυτή τη στιγμή απασχολούν περισσότερα από 38 άτομα προσωπικό και οι εργασίες τις εταιρείας ξεπερνούν τα 4,500,000.00 ευρώ ετησίως.

25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Co E Best Cool Ltd

Η Co E Best Cool Ltd, 25 χρόνια μετά την ίδρυση της, έχει καθιερωθεί σαν μια από τις πιο γνωστές εταιρείες στον κλάδο σχεδιασμού, εμπορίας και εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού. Η εταιρεία με την συνεργασία που έχει με τα κορυφαία κλιματιστικά DAIKIN  MIDEA  GREE SKYWORTH προσφέρει σωρεία λύσεων στο τομέα ψύξης αλλά και θέρμανσης και έχει να επιδείξει εκπληκτικά αποτελέσματα στην εξοικονόμηση ενεργείας στις κατοικίες.

Η εταιρεία σήμερα αναλαμβάνει εξολοκλήρου τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις κατοικιών για ύδρευση, αποχέτευση, θέρμανση και κλιματισμό και τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις εμπορικών εφαρμογών όπως καταστήματα και κτίρια γραφείων .

Οι συνεργασίες μας με μεγάλους εμπορικούς οίκους ανά το παγκύπριο μας έχουν καθιερώσει σε μια από τις εταιρείες κλειδιά τόσο όσον αφορά την πώληση και εγκατάσταση κλιματιστικών συστημάτων αλλά και όσον αφορά την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα δομημένο και αξιόπιστο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών με ξεχωριστά τμήματα εγκαταστάσεων και συντηρήσεων αλλά και τμήμα έργου για τους εμπορικούς μας πελάτες τα οποία στελεχώνουν έμπειροι μηχανολόγοι μηχανικοί.

Διαθέτει επίσης ξεχωριστά συνεργεία για εγκατάσταση, συντήρηση και ανταπόκριση σε βλάβες.

Η Co E Best Cool Ltd στη Λεωφόρο Στροβόλου 77 παρά τα Φώτα Κληματαριάς διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα καταστήματα κλιματισμού στην Λευκωσία με επίδειξη προϊόντων σε κλιματιστικά διαιρούμενου τύπου τοίχου, χωστά και κασέτας, σε σύστημα V.R.V. και στα συστήματα θέρμανσης Daikin Altherma.

Η εταιρεία έχει πλέον και τμήμα εγκατάστασης φωτοβολταικών συστημάτων με ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στα συστήματα net-metering για κατοικίες αλλά και σε συστήματα αυτοπαραγωγής για εταιρείες.
Η Best Cool Ltd με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών είναι σε θέση σήμερα να αναλάβει οποιοδήποτε έργο ανάλογης κλίμακας της ανατεθεί και να το φέρει σε πέρας με επιτυχία.